TERMENI SI CONDITII

       Folosirea site-ului www.inspiroline.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

       Societatea noastra a implementat Regulamentul 679/2016 UE (GDPR) intrat in vigoare in data de 25 mai 2018 in toate tarile di Uniunea Europeana, privind protectia datelor cu caracter personal luand masuri tehnice si organizatorice permise de tehnolgia actuala, pentru protectia si confidentialitatea datelor dv.

       Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor :

– procesarea comenzilor plasate telefonic sau prin e-mail, confirmarea comenzilor

– oferirea de produse si/sau servicii

– solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre unitatea noastra

– inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii

      Consideram ca prin acceptarea termenilor si conditiilor prezente va dati consimtamantul pentru prelucrarea acestor date personale, care sunt necesare scopurilor descrise mai sus.

       Datele dumneavoastra personale se vor stoca in baza noastra de date maxim 3 ani de la plasarea ultimei comenzi dupa care vor fi sterse.

       Datele dumneavoastra personale se pot transmite spre ANAF prin declaratiile fiscale obligatorii (D394).

       De asemenea, aceste date se pot pune la dispozitia altor institutii publice daca sunt solicitate si se bazeaza pe acte normative in vigoare.

       Datele personale furnizate de dumneavoastra nu se vor transmite in afara UE si nici nu vor fi puse la dispozitia altor site-uri sau entitati economice.

       Retragerea prezentului  consimtamant se poate face printr-o solicitare scrisa adresata societatii sc Inspiroline srl, cu sediul in Timisoara, jud. Timis, Calea Circumvalatiunii nr.32, 300682,sau prin e-mail transmis la adresa inspiroline@yahoo.com.

       Datele prelucrate anterior nu vor fi afectate de retragerea consimtamantului.

       Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in unitatea noastra, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail : dpo@protectiedatevest.ro